Btn_openmenu
Btn_close
Btn_close

Anna palautetta

Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute


Varmistus: paljonko on yksi plus kaksi?

Lähetä
Sulje ikkuna

Nykyiset ja tulevat esitykset

Kööpenhamina

K_pis_pieni

Menneet esitykset

Lisää menneitä esityksiä

Akse Pettersson / Antti Holma

Johtaja

Johtaja2_650x400

(kuva: Juho Huttunen)

Syksyllä Teatteri Takomossa ja joulukuussa Ryhmäteatterissa täysille saleille esitetystä Johtajasta lisänäytöksiä maalis-huhtikuun taitteessa!

Johtaja on Akse Petterssonin ohjaama monologiesitys. Näyttämöllä käsikirjoittaja-näyttelijä Antti Holma. Johtaja kantaesitettiin elokuussa 2012 Teatteri Takomossa.

Johtaja nostaa esille yllättäviä tapoja, joilla valta kytkeytyy arkipäivään, ajatuksiin ja yhteiskunnan rakenteisiin. Lavalla käsikirjoittaja-näyttelijä Antti Holma hyppää muun muassa nunnan, liskon, diivan, oopperalaulajan ja Hitlerin nahkoihin. Videolta nähdään hämmentävän aito Kirsti Paakkanen -imitaatio.

Johtaja on kuvaelma siitä miten valta leijailee. Se on syntynyt tarpeesta hahmottaa vallantunnetta ja ymmärtää sitä järjestystä, jossa jonkun osa on johtaa ja jonkun tulla johdetuksi. Se on yritys nähdä diktaattorin sydämeen.
Mukana myös musiikkia, väkivaltaa ja seksiä.

Lainaukset arvosteluista:

"Antti Holma on mielestäni tämän hetken kiinnostavimpia miesnäyttelijöitä. Hänellä on erikoislaatuinen karisma, jossa yhdistyvät herkkyys, jännittävä huumori ja arvaamattomuus."
"Kaiken kaikkiaan Johtaja on tämän kauden kiinnostavimpia esityksiä. "
Martti Mäkelä Skenet 6.9.2012

"Kirjoittaja-näyttelijä ei julista, paasaa tai kritisoi, vaan näyttää ja kysyy. Monet kysymyksistä jäävät mietityttämään pitkäksi aikaa. "
Aino Salonen Teatteri & Tanssi 6 / 2012


Lisänäytökset Ryhmäteatterissa Pengerkadun näyttämöllä ti 26.3. / to 28.3. / ti 2.4. / to 4.4. / ti 9.4. Kaikki esitykset klo 19. Kesto noin 1 tunti ja 15 minuuttia. Ei väliaikaa.

Liput:
Ryhmäteatterin lipunmyynti puh. (09) 718 622
Helsinginkatu 25
Avoinna arkisin klo 11-18

tai

www.lippupalvelu.fi

Txt_stage_hesari