Btn_openmenu
Btn_close
Btn_close

Anna palautetta

Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute


Varmistus: paljonko on yksi plus kaksi?

Lähetä
Sulje ikkuna
Btn_buy

Veera Tyhtilä

Usko, toivo, huijaus

Uth_1000x1000

Veera Tyhtilä:
Usko, toivo, huijaus - eli kuinka köyhää käytetään

Työttömyyden yllättämä pariskunta turvautuu digitaaliguruun, joka johtaa heitä henkilökohtaisen kasvun ytimeen ja luo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia saavuttaa mainetta ja rikkauksia. Ei nimittäin tarvitse tyytyä vähään ja tavalliseen, jos hallitsee Vaikuttamisen Keinot. Pariskunnan ammattitaito ja muut tottumukset menevät uusiksi, kun he opettelevat selviytymisen lainalaisuuksia huomiotalouden maailmassa, jossa tärkeintä on kyky johtaa kollektiivista mieltä.

Elämme aikakautta, jolla ihmisten tahdoista, tarpeista ja haluista kisaavat monet manipulaation mestarit markkinoijista poliitikkoihin ja mediasta somevaikuttajiin. Usko, toivo, huijaus on näytelmä pelikentistä, joiden valuuttaa ovat ihmisten arimmat toiveet ja pelot.

Näytelmän nimi perustuu psykiatri Hannu Lauerman samannimiseen kirjaan.

Ohjaus Juha Kukkonen
Rooleissa Minna Suuronen, Robin Svartström, Santtu Karvonen ja Jutta Järvinen (TeaK).
Lavastus Janne Siltavuori
Valo- ja videosuunnittelu Ville Mäkelä
Äänisuunnittelu Jussi Kärkkäinen
Pukusuunnittelu Ninja Pasanen
Maskeeraussuunnittelu Leila Mäkynen

Esityksen arvioitu kesto on noin 2 tuntia ja 20 minuuttia sisältäen väliajan. Esityksessä käytetään vilkkuvia valoja. Esitys sisältää alastomuutta. Esitykset alkavat arkisin klo 19 ja lauantaisin (8.2. lukuunottamatta) klo 14.

TIEDOTE 1.4.2020

Hyvät ystävät,

Koronaepidemian vuoksi Usko, toivo, huijauksen kaikki kevään esitykset on peruttu. Olemme yhdessä Ticketmasterin kanssa yhteydessä kaikkiin lipunostajiin.

Selvittelemme vielä mahdollisuuksia tuoda Usko, toivo, huijaus takaisin ohjelmistoomme, kun tilanne on normalisoitunut. Tiedotamme myös kesäteatterin tilanteesta pian.

Lipunmyyntimme palvelee arkisin klo 11-17 vain puhelimitse, puh. (09) 718 622 ja sähköpostitse, lippukassa@ryhmateatteri.fi. Puhelimessamme on takaisinsoittojärjestelmä. Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse. Lipunmyyntimme on hyvin ruuhkautunut, toivomme kärsivällisyyttä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kiitos myötäelämisestä, olemme liikuttuneita ja iloisia siitä, kuinka moni on vaihtanut lippunsa lahjakorttiin. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. Ja pysykää kotona.

Esitykset: 4.4. | 15.4. | 16.4. | 17.4. | 18.4. | 22.4. | 23.4. | 24.4. | 25.4.

Txt_stage_hesari