Btn_openmenu
Btn_close
Btn_close

Anna palautetta

Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute


Varmistus: paljonko on yksi plus kaksi?

Lähetä
Sulje ikkuna

Tulevat näytökset

Seitsemännen portaan enkeli

Spe_pieni4

Koronainfo

TURVALLISUUSTOIMET SUOMENLINNAN KESÄTEATTERISSA KESÄLLÄ 2020


Katsojien ja henkilökuntamme turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme tehneet huolellisesti ja harkiten turvallisuusratkaisuja noudattaen sekä sitoutuen THL:n ja OKM:n tapahtumajärjestäjille antamiin ohjeisiin, jotta Suomenlinnan kesäteatteriin voi saapua hyvin mielin ja tuntea olonsa turvatuksi. Henkilökuntamme on koulutettu poikkeusajan mukaisiin suojatoimenpiteisiin ja siivousta on tehostettu entisestään. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja tarvittaessa teemme muutoksia toimintaamme.

Esitykseen EI SAA tulla sairaana tai oireisena!
Ostetut liput voi vaihtaa toiseen ajankohtaan, mikäli sairastut yllättäen. Huolehdithan myös itse hyvästä hygieniasta sekä turvaväleistä ja kunnioitat toiminnallasi muita katsojia. 


Suomenlinna herää kesään - turvallisuus huomioidaan

Suomenlinnan monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy mielenkiintoisia hetkiä jokaiselle. Linnoituksessa on kuusi museota, 14 ravintolaa ja kahvilaa, taidekäsityöläisten työhuoneita, hostelli, opastettuja kierroksia ja paljon muuta. Suomenlinna muureineen, tykkeineen, tunneleineen ja kauniine puistoalueineen on hyvä kohde myös ulkoiluun. Koko kohteessa ja palveluntarjoajien tiloissa huolehditaan turvallisuudesta ja palvellaan vastuullisesti. Voit lukea tiedotteen turvallisuuskäytännöistä Suomenlinnan verkkosivuilta.
Lue lisää


Saapuminen Suomenlinnaan

- HSL:n lauttojen matkustajamäärää rajoitetaan toistaiseksi.
- HSL:llä on arkipäivisin samat tihennetyt aikataulut Kauppatori-Suomenlinna -lautoilla kuin viikonloppuisin. Muutoksella vastataan lauttaliikenteen kasvaviin matkustajamääriin ja pystytään tarjoamaan matkustajille mahdollisuus turvavälien säilyttämiseen. Uusi aikataulu on voimassa 8.6. – 9.8.2020. Lue lisää tästä
- JT-Linen vesibusseihin otetaan tavallista vähemmän matkustajia kerralla ja huolehditaan näin matkustajien turvallisuudesta. Lautoissa ja vesibusseissa on mahdollista matkustaa myös ulkokansilla raikkaassa meri-ilmassa. Aikataulut löytyvät täältä
- HSL:n lautoilla ja JT-Linen vesibusseissa on otettu käyttöön tehostettu siivous.
- Lauttojen ja vesibussien kapasiteettia lisätään tarpeen mukaan.


Lipunmyynti

- Katsomosta on myynnissä 181 paikkaa normaalista 519 paikasta.
- Katsomo on lohkottu eri kokoisiin paikkakiintiöihin, jotta voimme varmistaa turvavälien säilymisen eri seurueiden välillä. Myynnissä on lähinnä yksittäisiä ja kahden vierekkäisiä paikkoja.
- Ticketmasterin verkkokaupasta ostaessa et näe paikkojen sijaintia vaan järjestelmä antaa sinulle parhaat vapaana olevat paikat sen mukaan montako lippua olet ostamassa.
- Ostovaiheessa näet paikkojesi sijainnin vain Ryhmäteatterin omassa lipunmyynnissä.
- Systeemi on tavallista joustamattomampi, mutta uskomme vilpittömästi, että tällä systeemillä varmistetaan turvavälit parhaiten ja esitykset alkavat ajoissa.
-Lipun ostajan yhteystietojen varmistamiseksi lippuja myydään poikkeuksellisesti vain Ryhmäteatterin omasta lipunmyynnistä ja Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippua ei voi ostaa jos ei anna yhteystietojaan.
- Lippukojua Kauppatorilla ei aikaisempien vuosien tapaan tänä vuonna ole vaan suosimme ennakkomyyntiä.
- Ryhmäteatterin omasta lipunmyynnistä saa lipun/liput halutessasi sähköpostiisi laskun kera. Sähköpostilla lähteviin laskuihin ei lisätä laskutuslisää. Suosittelemme tätä ostotapaa.
- Jos asioit paikan päällä lipunmyynnissämme, toivomme sinun suosivan korttimaksua käteisen sijaan.
- Lipunmyyntiimme saa tulla max. kolme asiakasta kerrallaan.
- Oma lipunmyyntimme on avoinna arkisin klo 11-17 ja esitysiltoina klo 18 asti. Puh. (09) 718 622 ja sähköposti lippukassa@ryhmateatteri.fi


Katsomo ja turvavälit

- Jonottamisen estämiseksi avaamme katsomoon pääsyn jo 15 min. ennen esitystä.
- Numeroitu katsomo ja alle puoleen normaalista rajattu katsojamäärä mahdollistavat ruuhkattoman sisäänpääsyn linnakkeeseen.
- Olemme poistaneet katsomosta viltit penkkien desinfioinnin helpottamiseksi.
- Henkilökuntamme ohjaa katsojia paikan päällä ja varmistaa turvaväleistä huolehtimisen.
- On äärimmäisen tärkeää, että istut juuri sillä paikalla, mikä lipussasi lukee, jotta turvavälit varmasti säilyvät.

Hygienia

- Käsidesipisteitä löytyy vessojen lisäksi runsaasti alueella (ulkona ja sisällä).
- Teatterin käytössä on kaksi erillistä WC-tilaa. Ennen ja jälkeen sekä väliajalla on käytössä Suomenlinnan WC-tila. Väliajalla teatterin pukuhuoneessa on käytettävissä lisää naisten WC-tiloja.

Kasvomaskit

- Kasvomaskia saa käyttää viranomaissuosituksen mukaisesti, mutta emme vaadi tai valvo sen käyttöä katsojiltamme.
- Katsomomme on numeroitu turvavälit huomioiden ja kasvomaskein varustettu henkilökuntamme varmistaa turvavälien noudattamisen paikan päällä.
- Muistathan suosituksen kasvomaskin käytöstä, mikäli saavut teatteriin julkisia kulkuneuvoja käyttäen.
- Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia sekä suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Kahvio

- Käteismaksut eivät ole tällä hetkellä mahdollisia kahviossa. Olemme panostaneet maksuliikenteen sujuvuuteen tuomalla ylimääräisiä maksulaitteita.
- Kahvion henkilökunnalla on käytössään riittävä määrä suojausvälineitä.
- Kahviomme toimii tuttuun tapaan, mutta olemme tehneet myös ratkaisuja, jotta kahvion toiminta saadaan sujumaan ruuhkatta.