Btn_openmenu
Btn_close
Btn_close

Anna palautetta

Kysy, kommentoi, kiitä, kritisoi.

Nimi

Sähköpostiosoite

Palaute


Varmistus: paljonko on yksi plus kaksi?

Lähetä
Sulje ikkuna

Tulevat näytökset

9 hyvää syytä elää

9hse_petankki_400x246

Ryhmäteatteri

Vuonna 1967 perustettu Ryhmäteatteri on Suomen vanhin ns. vapaa teatteriryhmä. Ryhmäteatterilla on 350-paikkainen näyttämö Helsinginkadulla Kallion sydämessä sekä 560-paikkainen katettu kesäteatteri Suomenlinnassa. Ryhmäteatteri on yksi Suomen suurimmista ei-laitosteattereista ja aktiivinen pääkaupunkiseudun kulttuuritoimija.

Kevyt organisaatio ja hyvät yhteydet maamme kiinnostavimpiin näytelmäkirjailijoihin mahdollistavat sen, että Ryhmäteatteri pysyy tiukasti ajassa kiinni. Uuden kotimaisen näytelmäkirjallisuuden edistäminen on sen sydäntä lähellä. Ohjelmistoon kuuluvat vahvasti uudet kotimaiset kantaesitykset sekä dramatisoinnit.

Ryhmäteatterissa työskentelee teatterialan ammattilaisia kaikista sukupolvista. Se on yhdistysmuotoinen organisaatio, jonka tehtävänä ei ole tuottaa rahallista voittoa, vaan luoda ja edistää sellaisia arvoja, jotka rohkaisevat yksilöä ottamaan vastuuta itsestään ja maailmasta. Ryhmäteatteri haluaa omalta osaltaan edistää uskoa yksilön vaikuttamismahdollisuuksiin ja pienten tekojen merkityksellisyyteen. Ryhmäteatteri uskoo avoimesti, että tasa-arvoinen maailma on mahdollinen.

Näyttämöt

Helsinginkadun näyttämö

Helsinginkatu 25
00510 Helsinki.

Helsinginkadun näyttämö on ollut käytössämme vuodesta 2007. Katsomo on numeroimaton.

Asiakaspysäköintiä ei ole. Maksullinen pysäköinti on sallittu Helsinginkadulla ja Kirstinkadulla. Suosittelemme teatterille saapumista julkisilla liikennevälineillä ruuhkien välttämiseksi ja päästöjen vähentämiseksi, raitiovaunut 1, 3 ja 8 tulevat aivan teatterin viereen. Pasilasta lähelle teatteria pääsee raitiovaunulla 9. Taksitolppa on aivan teatterin vieressä.

Avaa kartta »

Hyvän omantunnon linnake

Suomenlinnan ainutlaatuisissa puitteissa sijaitseva näyttämö on käytössämme kesäisin. Katsomo on numeroimaton ja katettu.

Avaa kartta »

Saapuminen Suomenlinnaan:

Suomenlinnaan pääsee Kauppatorilta joko JT-linen vesibussilla tai HSL:n lautalla. Suosittelemme saapumaan saareen hyvissä ajoin, sillä kesäisin lauttaliikenne on hyvin ruuhkainen ja lautat täyttyvät helposti. Ryhmäteatteri ei vastaa lauttaliikenteestä. Lauttaliput eivät kuulu teatterilipun hintaan.

JT-linen vesibussit lähtevät kolera-altaalta Kauppatorilta. JT-Linen vesibussit saapuvat Suomenlinnassa Tykistölahden / Suomenlinnakeskuksen laiturille, josta on noin 5 minuutin kävelymatka Hyvän omantunnon linnakkeelle. JT-linen vesibussit kulkevat erilaisia reittejä, osa Vallisaaren ja osa Lonnan kautta.
Esitysten jälkeen Tykistölahden / Suomenlinnakeskuksen laiturilla odottaa JT-Linen vesibussi teatteriyleisöä. Lauttaliput eivät kuuluu teatterilipun hintaan.

HSL:n lautat lähtevät Kauppatorilta läheltä SkyWheel-maailmanpyörää.
HSL:n lautat saapuvat Suomenlinnassa päälaiturille, josta on noin 15 minuutin kävelymatka Hyvän omantunnon linnakkeelle.

Kesäteatterin kahviobaarissa käy maksuvälineenä toistaiseksi vain käteinen. Saaressa ei ole pankkiautomaattia.

Esteettömyys

Helsinginkadun näyttämöllä on kaksi pyörätuolipaikkaa. Varaus toivotaan tehtävän suoraan Ryhmäteatterin lipunmyynnin kautta mahdollisten epäselvyyksien ja päällekkäisyyksien välttämiseksi. Mahdollinen avustaja 0 euroa.

Pyörätuolihissi (max. 300 kg) on takaovella Läntisen Brahenkadun puolella. Saapuessasi teatterille ilmoittaudu narikkaan, jolloin ohjeistamme tekniikan takaovella sinua vastaan.

Kahvio

Helsinginkadun näyttämöllä kahvio-baari aukeaa tuntia ennen näytösten alkua ja palvelee myös väliajalla. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, Visa Electron, Debit - ja Credit -kortit sekä Mastercard Maestro, Debit- ja Credit-kortit.

Tilojen pienuudesta johtuen otamme rajoitetusti vastaan väliaikatilauksia emmekä valitettavasti pysty toteuttamaan kaikkia toiveita ja tiedusteluja. Lisätietoja kahvio(at)ryhmateatteri.fi.

Teatterin kahvio-baari palvelee esitysiltoina tuntia ennen esitystä sekä väliajalla.

Yhteistyössä

Logo_okm
Logo_hkk
Logo_ticketmaster
Logo_laitilan

Verkkosivut


Design_by_taikalehto

© 2018 Ryhmäteatteri